contact

contact

Daas Baksteen Zeddam B.V., Steenfabriek De Nijverheid - De Volharding

Bij Daas Baksteen kunt u terecht voor gevelstenen en gevelsystemen in allerlei soorten en maten. Maak kennis met onze duurzame ClickBrick bakstenen of het innovatieve DuecoBrick gevelsysteem. Met onze duurzame bakstenen creëert u een prachtige uitstraling en voorziet u gevels van de nodige isolatie. De producten zijn voorzien van het Cradle-to-Cradle certificaat en voldoen aan de huidige wettelijke voorschriften op het gebied van milieu.

Daas Baksteen is een zelfstandig onafhankelijk bedrijf dat al sinds 1890 stenen maakt. Onze gevel- en straatstenen worden op drie fabrieken geproduceerd: De Nijverheid en De Volharding in Zeddam en De Vlijt in Winterswijk. Op deze goed geoutilleerde productielocaties worden aan de hand van de nieuwste technieken Handvorm, Revito vormbak, Wasserstrichstenen en Strengpersstenen geproduceerd.

U heeft keuze uit een van de vele basisselecties van Daas Baksteen. U kunt ook uw eigen mix laten samenstellen waarmee u op een bijzondere esthetische wijze de gevel tot zijn recht laat komen. Met onze unieke online tool: De texturengenerator kunt u zelf een gevel creëren zoals u dat wilt. U kunt kiezen uit voegkleuren, voegtypen en metselverbanden en eventueel stenen mixen tot maximaal 5 sorteringen in een verhouding zoals u wenst.  Daas Baksteen biedt iedere architect een bron van inspiratie. Met het uitgebreide assortiment bakstenen is elke creatieve oplossing mogelijk. Door continue het oor te luister te leggen in de markt worden de gesignaleerde behoeftes vertaald in telkens nieuwe assortimenten in structuur, formaat en kleur.

Wienerberger B.V. heeft per 13 juni 2018 Daas Baksteen B.V. en haar dochtermaatschappijen overgenomen. Vanwege het ontbreken van bedrijfsopvolging van de huidige 4e generatie eigenaar van de familieonderneming Daas Baksteen B.V., werd besloten de onderneming te verkopen.

Bij de overname zijn drie steenfabrieken betrokken. Twee van deze steenfabrieken zijn gesitueerd in Azewijn: Steenfabriek De Nijverheid produceert strengpers gevel- en straatbakstenen. Steenfabriek De Volharding is gespecialiseerd in de productie van handvorm en wasserstrich gevelstenen. De derde fabriek van Daas Baksteen is gesitueerd in Winterswijk; steenfabriek De Vlijt produceert handvorm gevelstenen.

(bron: daasbaksteen.nl)

Your Location?

Daas Baksteen Zeddam B.V., Steenfabriek De Nijverheid - De Volharding
Terborgseweg 30
7045 AL Azewijn
Nederland

Entreeprijs:A.u.b. op de aanwijzingen op de website letten
Drempelvrije toegang:A.u.b. op de aanwijzingen op de website letten