contactform

contact

Bierbaum Unternehmensgruppe GmbH & Co. KG

Bierbaum Unternehmensgruppe GmbH & Co. KG produceert huishoudtextiel en technisch textiel voor filters en autoconstructie. De hoofdfabriek werd opgericht in 1895. Bierbaum produceert thermische ‘nonwovens’ voor poetsdoeken in de hoofdfabriek in Borken en onderhoudt de volledige afwerking en administratie op het hoofdkantoor. Bierbaum heeft ook strategische partnerschappen in verschillende landen, waar onder andere geweven goederen op contractbasis worden vervaardigd, maar op hun eigen machines. In 2017 behaalde de Bierbaum-bedrijvengroep een groepsomzet van EUR 137 miljoen met 780 medewerkers (waarvan 490 in Duitsland). Het omvat vijf locaties, waaronder drie fabrieken in Duitsland met een bebouwde oppervlakte van ongeveer 105.000 m².

Bierbaum voert geïntegreerde processen in de textielproductie uit van weven / breien tot thermisch gebonden naaldvlies nonwovens, afwerking van de vezels en weefsels, tot verpakking en verzending (logistiek) klaar voor verkoop. De productiebasis is geografisch verspreid om toegang te krijgen tot goedkope arbeidskrachten, maar bevindt zich nog steeds in Duitsland met een relatief groot aandeel. Naast het merk Bierbaum worden ook de geregistreerde handelsmerken BIBA, Flinka en Irisette op de markt gebracht.

De vierde generatie van het bedrijf wordt gerund door de familie Bierbaum. Traditie en innovatie - de dynamiek die het resultaat is van de interactie tussen deze twee hoofdzaken heeft Bierbaum tot marktleider gemaakt.

(bron: de.wikipedia.org, bijgewerkt en uitgebreid)

 

Your Location?

Bierbaum Unternehmensgruppe GmbH & Co. KG
BIERBAUM UNTERNEHMENSGRUPPE GMBH & CO. KG
Gelsenkirchener Straße 11
46325 Borken
KREIS BORKEN
Duitsland

Admission: For details see website
Access for persons with disabilities: For details see website